.: Ahlan Wa Sahlan :.

Alhamdulillah, usaha untuk melancarkan semula site Ukhuwwah Pelajar Islam Malaysia di Indonesia (UPIMI) telah berjaya. Semoga dengan wujudnya site ini, akan lebih memudahkan usaha kita menggunakan alternatif ICT untuk berdakwah. Semoga usaha yang sedikit ini diberkati oleh Allah swt. Buat sahabat-sahabat di Jogjakarta khususnya, dan Indonesia amnya, gunakanlah site ini semaksimal mungkin, dan sekiranya anda mempunyai sebarang cadangan atau komen, bolehlah dikemukan terus kepada administrator site ini..:)

*** UPIMI sangat memerlukan sumbangan infaq dari anda untuk memastikan kelancaran setiap program yang dirancangkan. Bagi yang ingin menderma, anda boleh berbuat demikian dengan memasukkan wang ke :

No. Akaun : 9101658799 (Bank Muamalat Indonesia)
Atas Nama : Noor Hayati Binti Sabtu CQ UPIMI

Semoga Allah merahmati dan membalas jasa baik anda dalam membantu UPIMI memartabatkan Islam di kalangan pelajar Malaysia di Jogjakarta ini. ***

Wednesday, May 5, 2010

OUTBOUND datang lagi!

Viewsassalamualaikum w.b.t...
alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Illahi kerana dengan izin-Nya, kita sekali lagi berpeluang menganjurkan outbound, bertempat di Onagawa Wonosari, insyaAllah pada 16 Mei 2010. marilah kita bersama-sama menjayakan aktiviti ini, sekaligus mengeratkan silaturrahmi..berikut merupakan maklumat tentang outbound :

PENDAFTARAN:1-13MEI 2010

YURAN:Rp50K

AKTIVITI-AKTIVITI:ABSEILING,FLYING FOX,DLL

TENTATIF PROGRAM: 6.30AM-BERTOLAK DARI FOTOKOPI NARITA
8.00AM-KETIBAAN,BRIEFING,SLOT 1
11.30AM-SOLAT,REHAT,MAKAN
12.30-3.00PM-SLOT 2,REFLEKSI,PULANG
... 5.00PM-KETIBAAN DI JOGJA

TEMPAT TERHAD: 80 ORANG SAHAJA.MAKANAN DISEDIAKAN

P/S:SILA BAWA AQUA & BAJU TAMBAHAN.

[sekali-sekala merehatkan minda, tidak salah kan? :) ]

0 comments:

.: I Tentang KAMI I :.

UPIMI, UKHUWWAH PELAJAR ISLAM MALAYSIA DI INDONESIA MERUPAKAN BADAN KEROHANIAN MUSLIM BAGI PERTUBUHAN KEBANGSAAN PELAJAR MALAYSIA DI INDONESIA CAWANGAN YOGYAKARTA (PKPMI-CY). SEBARANG PERTANYAAN, CADANGAN, KRITIK DAN SARAN AMAT KAMI ALU-ALUKAN. SEMOGA KEHADIRAN BLOG INI AKAN MEMBERI MANFAAT UNTUK SEMUA MUSLIM MALAYSIA DI YOGYAKARTA..
Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP